Parcoeur is een project van vzw Stappen waarin jongeren op een creatieve manier aan de
slag gaan met hun levensverhaal. ‘What is Love?’ – de eerste productie van Parcoeur met
Leonie Buyse in een regie van Danny Keuppens – ging in 2019 in première tijdens NDC2, de
Europese conferentie voor narratieve therapie. Voor het najaar staan de theaterproducties
‘Dossier O.’ en ‘KOPPSTEM’ op het programma.

Danny Keuppens (°1969)

studeerde Drama aan het RITCS en was dramaturg en regisseur bij Het Paleis en Theater Malpertuis. Nadat hij meewerkte aan verschillende sociale-artistieke projecten in GI De Zande stapte hij over naar de jeugdzorg. Hij is contextbegeleider bij vzw Stappen, waar hij de drijvende kracht is achter Parcoeur.

Warre Keuppens (°1997)

volgde de filmopleiding aan Narafi. Hij was deel van een collectief dat samen de langspeelfilm ‘Teleurdeugd’ maakte. Daarna was hij als camera-assistent betrokken bij de televisieseries ‘GR5’ en ‘Before we die’, beide in een regie van Jan Matthys.

Arno De Facq (°1996)

studeerde Film aan Narafi en werkte ook tijdens zijn studies mee aan de langspeelfilm ‘Teleurdeugd’. Dit was de start van een reeks projecten waarin hij zich bezig hield met montage, geluid, camera, animatie, muziek, … (o.m. ‘Light for the World’, ‘UntitledXXI’ en De residenten’).

Rozemarijn Dijkstra (°1998)

koestert een eigenzinnig zwak voor woorden en de mens in zijn meest fraaie en fiere en frêle rollen. Graag houdt ze zich bezig met poëzie en werkt ze mee in de daklozenopvang en andere sociale of kunstzinnige projecten.

Ruben Vanwonterghem (°1995)

is Masterstudent Uitvoerende muziek aan het Conservatorium te Gent. Hij is als drummer betrokken bij verschillende projecten waaronder VRONI, NOIA LLUNA en Still Crazy.